El grup de teatre Espiral estrena demà l'obra 'l'Escola' de Joaquim Muntañola


  • Comparteix:

Aquest cap de setmana el grup de teatre Espiral presenta al Casal de Cultura de Valldoreix l'obra 'L'escola' de Joaquim Muntañola. Amb una estètica que recorda els còmics dels anys cinquanta, el muntatge, vol tornar als espectadors més grans un altre cop a l'escola. Qui s'hi vulgui acostar, l'entrada és gratuïta ja que l'actuació s'emmarca dins la Festa Major de Valldoreix.

Tan demà com diumenge la gent que s'acosti al Casal de Cultura de Valldoreix podrà veure el muntatge 'L'Escola' de l'autor de còmics Joaquim Muntañola. L'obra es representarà dissabte a les nou del vespre i diumenge a un quart de set de la tarda, en tots dos casos l'entrada serà gratuïta.

La directora del grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha explicat quin tipus de muntatge es trobarà l'espectador.

Trini Escrihuela

En clau de còmic, divertida, amb un humor àgil, simpatic i molt senzill.Ens retorna a quan hi havia tebeos, ens ajuda a ser espontanis, més que no pas les de pensar o reflexionar


Els actors, pràcticament tots ells amateurs, han estat sis mesos per poder arribar a presentar el muntatge que demà s'estrena. Entre ells destaca el veterà Jaume Pla que interpreta el paper de l'alcalde del poble de l'escola, i el mateix Joaquim Muntañola. L'obra no morirà aquest cap de setmana ja que es preveu que de cara al mes de febrer i fins el juny, l'obra s'interpreti de manera continuada.

De cara al proper octubre, el grup de teatre Espiral organitzarà la Mostra de Teatre que durarà cinc caps de setmana. Hi participaran grups de fora de la ciutat i els propis 'Espiral' que interpretaran representacions teatrals breus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.