'Fuck-in-progress' posa la diversitat al servei de la dansa


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha estat testimoni aquest divendres del diàleg entre dansa i diversitat que l'espectacle 'Fuck-in-progress' ha deixat sobre l'escenari. Dirigit per Jordi Cortés, el muntatge experimenta amb les experiències de vuit ballarins que intenten alliberar-se dels seus cossos únics amb el moviment de l'erotisme, la sensualitat i el fetitxisme dels objectes. L'espectacle és una coproducció del Festival Grec 2015 i l'Associació Kiakaha.

Així, 'Fuck-in-progress' és un espectacle on dansa i diversitat es mouen amb el mateix ritme, una proposta que ha estat reconeguda amb el Premi Crítica a la Millor Coreografia 2015. El productor i ballarí, Raül Perales, explica l'essència d'aquestes coreografies.

Raül Perales

Són coreografies molt de veritat. Són moviments que vénen del cos de cadascú de nosaltres i això ho fa molt autèntic.


L'espectacle es va presentar el 2015 al Mercat de les Flors dins el Festival Grec i, després de passar pel Teatre-Auditori, també farà parada al Teatre Nacional de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.