El Teatre-Auditori acull avui la representació de 'La Treva', dirigida per Julio Manrique


  • Comparteix:

Un moment de l'obra amb l'actriu Clara Segura / Foto: Web de l'Ajuntament

Un moment de l'obra amb l'actriu Clara Segura / Foto: Web de l'Ajuntament

El Teatre-Auditori acull aquest divendres l'obra 'La Treva' de Donald Margulies i dirigida per Julio Manrique. La representació, encapçalada per Clara Segura, David Selvas, Mima Riera i el santcugatenc Ramon Madaula, començarà a les nou del vespre i s'allargarà durant una hora i 35 minuts. El preu de l'entrada és 28 euros.

L'obra 'La Treva' és un text d'actualitat que parla sobre les decisions que es prenen a la vida i que marquen el futur. La història se centra en la Sarah, una prestigiosa fotògrafa de guerra, que torna al seu apartament a Brooklyn, Nova York, després d'haver estat a l'Iraq. Ha resultat greument ferida a causa de l'esclat d'una bomba mentre cobria el conflicte. L'acompanya el James, també reporter de guerra, que després de patir una crisi nerviosa i abandonar l'escenari del conflicte, ha hagut de tornar-hi per buscar la seva dona.

Un cop a casa, hauran de cicatritzar les ferides. La visita d'en Richard, editor i bon amic, acompanyat de la seva nova parella, la jove i aparentment ingènua Mandy, farà que la Sarah i el James revisin la seva relació i el seu projecte de vida. Un any de treva perquè cadascú decideixi finalment què vol fer amb la seva vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.