El Festival Nacional de Poesia organitza avui una doble activitat


  • Comparteix:

Ignasi Roda és el protagonista d'una de les activitats del dia / Foto: Web de l'Ajuntament

Ignasi Roda és el protagonista d'una de les activitats del dia / Foto: Web de l'Ajuntament

El Festival Nacional de Poesia organitza aquest divendres una doble activitat. La primera, que començarà a dos quarts de vuit del vespre al CMSC, porta per títol 'El cos de la dona i les relacions amoroses en la poesia de Vicent Andrés Estellés i Maria-Mercè Marçal, una comparativa'. La segona proposta arribarà al punt de les nou del vespre sota el nom de 'Lo lleó de l'Ateneu' i es farà a la Casa de Cultura.

El primer acte consistirà en un comentari del tema del cos de la dona en l'obra de la poesia de Vicent Andrés Estellés i Maria-Mercè Marçal. Serà un recital de poemes i una projecció de curts explicatius de la vida i obres de tots dos amb la col·laboració d'Amàlia Roig, Josep Maria Oroval, Joan Bel i Vicente Sanz. Se servirà una copa de cava per als assistents.

La segona proposta de la jornada, 'Lo lleó de l'Ateneu', se centrarà en l'obra d'Àngel Guimerà, el qual va publicar dos reculls de poesia: un el 1887 i l'altre el 1920. Quatre anys després de la publicació del seu segon volum, va morir. Ignasi Roda presenta ara 10 cançons originals sobre poemes d'Àngel Guimerà i una versió del 'Som i serem', del mateix Guimerà, musicat com a sardana per Enric Morera. La florestana Mone Teruel participa en la proposta i Pep Pladellorens i Albert Teruel s'han encarregat dels arranjaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.