El santcugatenc Pau López presenta el curtmetratge 'Extraviados' a Sant Sebastià


  • Comparteix:

El curt narra la històia d'encontres i desencontres entre un pare i un fill

El curt narra la històia d'encontres i desencontres entre un pare i un fill

El director santcugatenc Pau López participarà el proper 22 de setembre en la mostra de curtmetratges del Festival de Cinema de Sant Sebastià amb 'Extraviados'. El curt, que narra els desencontres d'un pare i un fill perduts en una gasolinera, compta amb la participació dels actors Paco Moran i Ruben Ametller, i suposa l'estrena professional del director.

'Extraviados', un curt que narra en forma de tragicomèdia la recerca mútua d'un fill i el seu pare, és el primer treball del director santcugatenc Pau López. El curt es presentarà el proper 22 de setembre a la Mostra de Curtmetratges del prestigiós Festival de Cinema de Sant Sebastià, i ha comptat amb la participació dels actors Paco Moran i Ruben Atmeller. El director, Pau López, explica l'argument del curt que ha suposat la seva estrena professional.

Pau López

és la historia d'un pare i un fill que viatgen en cotxe i en una aturada del viatge el fill i el cotxe desapareixen. La resta es la búsqueda del pare per saber que ha passat.


La possibilitat de participar al festival va sorgir gràcies a la productora 'Escándalo films' que treballa amb l'escola de cinema ESCAC, a la qual Pau López va estudiar. 'Extraviados' participarà fora de concurs, juntament amb 20 curts més, en una mostra de curts de les diferents escoles de cinema del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.