T de Teatre celebra aquest divendres 25 anys de vida amb 'E.V.A.' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Les protagonistes d''E.V.A.' amb el director, Julio Manrique / Foto: Teatre-Auditori

Les protagonistes d''E.V.A.' amb el director, Julio Manrique / Foto: Teatre-Auditori

La companyia T de Teatre celebra 25 anys de trajectòria amb 'E.V.A.', una comèdia dramàtica que aborda el 'dolor de les dones' i que arriba aquest divendres al Teatre-Auditori a les nou del vespre. L'obra, protagonitzada per Rosa Gàmiz, Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca i Carolina Morro, està dirigida per Julio Manrique i explica 'les històries creuades de quatre excompanyes d'escola'. Les entrades costen 28 euros.

'E.V.A.' és 'una comèdia del dolor' que aborda les emocions i les relacions en clau femenina. N'han parlat a Cugat.cat les actrius Marta Pérez i Àgata Roca.

M. Pérez / À. Roca

Parlem del dolor, de les dones, de les emocions. Tot el forma de comèdia. / Amb aquesta obra volem parlar de les relacions.


El dolor és l'element que fa que els personatges de l'obra evolucionin.

M. Pérez / À. Roca

El dolor i les crisis et fan superar-te i créixer. A totes les dones de la funció els hi passa alguna cosa que les fa créixer. / És com ens ha passat a nosaltres.


Preguntades sobre el retorn de T de Teatre a la televisió, després de 'Jet Lag', Pérez i Roca han mostrat la seva predisposició a tirar endavant algun projecte si fos possible. Tot i així, han ironitzat sobre si TVC seguirà existint en un futur proper.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.