Angelat, Arànega, Martínez i Madaula, segell santcugatenc a les nominacions del Butaca


  • Comparteix:

Els premis es lliuren el 27 de novembre

Els premis es lliuren el 27 de novembre

Els santcugatencs Marta Angelat, Mercè Arànega, Virgínia Martínez i Ramon Madaula han rebut una nominació en la 23a edició dels Premis de Teatre de Catalunya, els Butaca. Angelat i Arànega opten al guardó a millors actrius principals per 'Davant la jubilació' i Martínez com a millor actriu de musical per 'Close to Liza'. De la seva banda, Madaula podria rebre el reconeixement com a autor de 'L'electe'. Els guardons es lliuraran aquest dilluns, en una gala al Mercat de les Flors els 27 de novembre.

'Davant la jubilació'
Marta Angelat i Mercè Arànega comparteixen escenari amb Pep Cruz en aquesta adaptació de l'obra alemanya de Thomar Bernhard dirigida per Krystian Lupa. L'obra explica la història d'una família 'intoxicada' pel nazisme. Va rebre el premi de la Crítica de Barcelona l'any passat.

'Close to Liza'
L'excantant de La porta dels somnis, la santcugatenca Virgínia Martínez, protagonitza un muntatge musical en anglès que repassa la trajectòria de Liza Minnelli. Comparteix protagonisme amb Xavi Casan i Dani Campos.

'L'electe'
Ramon Madaula escriu i coprotagonitza amb Roger Coma aquesta peça dirigida per Jordi Casanovas. Es tracta d'una comèdia dramàtica que posa sobre la taula 'els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.