La Sala Rusiñol homenatja Toni Cassany amb una nova exposició


  • Comparteix:

Una de les obres de Cassany / Foto: Galeriamichelmenendez.com

Una de les obres de Cassany / Foto: Galeriamichelmenendez.com

La Sala Rusiñol ret homenatge al pintor gironí Toni Cassany en l'exposició '30 anys de pintura' que es podrà veure del 3 al 29 de novembre a la galeria. Els paisatges de l'Empordà són els principals protagonistes a l'obra de Cassany a través dels quals vol transmetre l'emoció i sensació que li provoquen. La inauguració serà aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre.

El mateix dia es presentarà el llibre 'Toni Cassany. 30 anys de pintura' escrit pel periodista David Pagès i Cassú acompanyat per una trentena de fotografies de Toni Forns, sobre l'obra pictòrica de l'artista.

L'obra de Cassany estudia la llum i els colors que ofereix el paisatge durant les diferents estacions de l'any. El responsable de la Sala Rusiñol, Ignasi Cabanas, ha explicat que l'exposició se centrarà en els paisatges que envolten el pintor.

Ignasi Cabanas

El 90% de les obres exposades seran de paisatges de l'Empordà tret d'alguna excepció que seran d'obres que representen altres llocs geogràfics.


Cabanas ha destacat que no és la primera exposició de Toni Cassany que acull la sala, però que enguany, per primera vegada, tindrà la presència de l'escriptor David Pagès i Cassú perquè els visitants puguin fer-li preguntes sobre els quadres i la vida del pintor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.