El Claustre presenta avui una visita teatralitzada terrorífica amb entrades exhaurides


  • Comparteix:

El Museu de Sant Cugat ha proposat aquest dimarts al vespre una visita teatralitzada titulada 'Nit d'ànimes al Claustre', una activitat adreçada al públic juvenil on el terror ha pres aquest espai emblemàtic del patrimoni santcugatenc. La proposta ha tingut una bona acollida i hi ha hagut llista d'espera per poder assistir a les dues sessions que s'han fet, a les vuit i a dos quarts de nou del vespre.

La bona acollida de la proposta fa que el Museu es plantegi ampliar aquest tipus d'activitats temàtiques a altres moments de l'any, com el Nadal. D'aquesta manera, el Museu vol acostar el patrimoni a grups d'edat que normalment no visiten el museu, en aquest cas al juvenil. Ho ha explicat a Cugat.cat la responsable de l'activitat, Laura Rives.

Laura Rives

Ens volem dirigir a un públic jove, que normalment no visita els museus. Per això estem creant activitats noves i modificant-ne d'altres perquè considerin el museu com un punt d'interès a la seva agenda.


Aquest dilluns s'ha fet un assaig general per acabar de preparar l'activitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.