Guillem Realp (Oques Grasses): 'Necessitem parar una bona temporada per agafar aire i assimilar-ho tot'


  • Comparteix:

Oques Grasses va presentar el seu últim disc 'You Poni' l'any passat a la Festa Major de Sant Cugat

Oques Grasses va presentar el seu últim disc 'You Poni' l'any passat a la Festa Major de Sant Cugat

El baixista d'Oques Grasses, Guillem Realp, assegura que el grup necessita una aturada per assimilar tot el que els ha passat i el que han fet, després de cinc anys sense parar i tres discos publicats. El músic osonenc ha fet aquestes declaracions en una entrevista a Cugat.cat, en què també ha parlat del concert del grup d'aquest divendres a Valldoreix a la Nau de Cultura a les onze la nit i de l'espectacle de música i teatre per acomiadar els escenaris 'Meravellós desastre'.

ESCOLTA-HO

Les frases més destacades de l'entrevista

- 'A Valldoreix farem temes de tots els discos perquè com que ens aturarem l'any que ve estem fent concerts més nostàlgics, amb cançons que feia temps que no tocàvem. També seguim presentant l'últim disc 'You Poni', que vam publicar l'any passat'.

- 'Sempre dèiem que ens agafaríem unes vacancetes quan acabessim la gira, però això és mentida, perquè estàvem preparant altres coses. Parar, no havíem parat mai'.

- 'Necessitem parar una bona temporada per agafar aire i perspectiva, per assimilar tot el que ens ha vingut i tot el que hem estat fent, que no és poc'.

- ''Meravellós desastre' és una història que s'intercala amb cançons nostres. Hi ha una relació entre cançó i història interessant de veure'.

- 'El teatre és un camp que no havíem treballat mai. És un terreny que desconeixem però que admirem molt. És un repte. Si no, quina gràcia hi ha sense reptes?'

- 'Quan vam començar la màxima aspiració que teníem era que ens paguessin un entrepà i poder 'pillar un pet guapo'. Seriosament, no ens esperàvem l'èxit. Sense adonar-nos-en hem fet el que ens ha agradat i sense esperar res a canvi, ha vingut tot rodat'.

- 'El que bonament bé, bonament es rep, però també pot marxar ràpidament. Però estem molt contents que la gent hagi sintonitzat amb les nostres cançons i el nostre 'rotllo' i la nostra manera d'entendre la música i la vida a través d'aquestes cançons'.

- 'Jo sóc d'Osona i sé que aquí hi ha molt moviment musical, però estic segur que també n'hi ha a altres llocs. Ara es diu que Osona és 'el Liverpool català', però no m'ho crec, a molts altres llocs surten grups i gent amb bones cançons, no crec que sigui específic de la comarca'.

- 'A Catalunya, en ser un país petit, podries dir que l'escena catalana s'acaba ràpidament, però hi ha molts grups, molts estils de música. Crec que està en un bon estat de salut, tenim coses molt interessants i abarquem un bon ventall d'estils. I el millor és que hi ha públic que escolta de tot'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.