Neixen les Giovenetes, el nou grup que la Comissió de Gitanes ha creat per als adolescents


  • Comparteix:

El Ball de Gitanes serà el 10 de febrer a la plaça d'Octavià / Foto: Localpres

El Ball de Gitanes serà el 10 de febrer a la plaça d'Octavià / Foto: Localpres

El Ball de Gitanes estrena enguany un nou grup, les Giovenetes. La Comissió ha creat aquest espai per donar resposta als adolescents d'entre 12 i 16 anys que se senten massa grans per ballar Gitanetes però que encara no tenen l'edat per formar part de les Gitanes. Aquesta novetat és la protagonista del lema d'enguany 'A les gitanes tothom és benvingut, i ara els joves també s'hi han fotut!'.

El membre de la comissió de Gitanes Arnau Marimon ha explicat els motius pels quals han creat aquest nou grup.

Arnau Marimon

S'han trobat una mica fora de lloc sobretot respecte a l'edat perquè a Gitanetes hi ha nens i nenes més petits. Ara aquestes Gitanetes que tenen 12, 13 anys els hi sembla poc les Gitanetes, tenen ganes de més, però entenem que encara són petites per participar a les Gitanes d'adults que tenen els assajos molt tard.


Les Giovenetes tindran el seu espai l'11 de febrer, diumenge de Carnaval, i a diferència de les Gitanetes ballaran bona part del ball de Gitanes, la jota i una altra peça.

Amb aquest anunci la comissió de Gitanes també ha donat a conèixer el calendari dels assajos. Així doncs, els balladors de Gitanes estan citats a partir de dilluns que ve cada dilluns i dimecres, de deu a dos quarts de dotze de la nit, al vestíbul del Teatre-Auditori. L'actuació serà el 10 de febrer a la una del migdia a la plaça d'Octavià. Els dos últims assajos seran, com és habitual, a la plaça, i els dos anteriors al pavelló de la Guinardera. Les inscripcions es podran fer fins al 23 de desembre a través d'un formulari web que l'organització activarà properament.

En el cas de les Gitanetes, destinades a nens d'entre sis i 11 anys, les trobades per assajar seran els dissabtes 13, 20 i 27 de gener i el 3 de febrer d'onze a dotze del matí a la Casa de Cultura. Les Giovenetes assajaran els mateixos dies de dotze a una del migdia. Les inscripcions per a aquest col·lectiu seran del 8 al 21 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.