La dansa aèria de la No Gravity Dance Company desafia avui la gravetat al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'espectacle s'inspira en l'obra de Dante AlighieriFoto: Teatre-auditori

L'espectacle s'inspira en l'obra de Dante AlighieriFoto: Teatre-auditori

El Teatre-Auditori acull aquest divendres a les nou de la nit l'espectacle 'De l'infern al paradís', una proposta italiana de la No Gravity Dance Company que combina la dansa aèria i l'acrobàcia, inspirant-se en la 'Divina Comèdia' de Dante Alighieri. El seu creador, Emiliano Pellisari, es basa en el somni de l'home de volar i de comprendre l'univers i dóna vida a les coreografies a través de sorprenents efectes i jocs de llums. L'entrada general costa 32 euros.

Pellisari impregna l'espectacle del seu estil personal inspirat en estudis del teatre grec i del Renaixement i en la passió pels invents mecànics. L'estètica es barreja amb la dansa i l'acrobàcia i els cinc intèrprets semblen sorgir de quadres antics per fer viatjar l'espectador als tres mons de Dante: l'infern, el purgatori i el paradís. Tres universos estètics i sonors diferents.

Els ballarins-acròbates d'aquesta companyia romana captiven i transporten el públic a un univers poètic i suggestiu on sembla que la llei de la gravetat no existeixi.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.