'American Assassin', la primera adaptació de la saga sobre l'agent Mitch Rapp, arriba a Sant Cugat


  • Comparteix:

El film d'acció 'American Assassin', la primera adaptació de la saga sobre l'agent Mitch Rapp, dirigida per Michael Cuesta, arriba aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. Yelmo també proposa 'La batalla de los sexos', que recrea l'enfrontament dels tennistes de Billie Jean King i Bobby Rigs que va posar sobre la taula la igualtat de gènere i va estimular el moviment feminista. Les sales de Yelmo també proposen el film d'animació futurista 'Deep' de Julio Soto.

'American Assassin'
Després de la mort de la seva promesa en un atac terrorista Mitch Rapp és reclutat pels Black Ops i entrena sota la direcció de Stan Hurley, un agent de la CIA. Rapp i Hurley hauran de portar a terme una missió per detenir una operació que podria tenir com a conseqüència el caos a nivell internacional.

La cinta està protagonitzada per Dylan O'Brien i Michael Keaton.



'La batalla de los sexos'
El film trasllada l'espectador al 1973 quan els tennistes Billie Jean King, número 1 del rànquing WTA, i Bobby Riggs es van enfrontar en un partit, un esdeveniment que va ser seguit per milions de persones en televisió.

Jonathan Dayton i Valerie Faris dirigeixen aquest film en el que Emma Stone i Steve Carell lideren el repartiment.



'Deep'
La cinta se situa al 2100 quan un excèntric grup de criatures abissals es veuen forçats a abandonar la seva llar a una zona molt profunda dels oceans. La seva missió és trobar una nova casa. Durant el seu trajecte viuran aventures extraordinàries.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.