'Escenes d'una vida amb hàmsters' d'Anna Bofill, proposta de la Mostra de teatre de Valldoreix


  • Comparteix:

Els membres de la companyia Fresquita Montes, després de la darrera funció a la sala Barts Club / Foto: Facebook de la companyia

Els membres de la companyia Fresquita Montes, després de la darrera funció a la sala Barts Club / Foto: Facebook de la companyia

'Escenes d'una vida amb hàmsters' de la companyia Fresquita Montes és la proposta de la 24a mostra de teatre de Valldoreix d'aquest diumenge. En clau d'humor, l'obra situa una dona de mitjana edat interpretada per Ana Bofill, que també és l'autora del text, en la reflexió sobre la necessitat de tenir fills 'imposada per la societat'. El muntatge es podrà veure a partir de les set de la tarda a la Sala Casal de Cultura de Valldoreix.

El president del grup de Teatre Espiral, Rafa Usero, ha explicat al programa 'Molta Comèdia' que l'agrupació teatral ha triat el muntatge de la companyia Fresquita Montes per apropar el teatre al públic juvenil.

Rafa Usero

Vam veure que era una obra feta per joves i per a joves. I la vam seleccionar perquè tenim intenció de convidar la gent jove de VAlldoreix i introduir-los al món del teatre.


'Escenes d'una vida amb hàmsters' està dirigida pels mateixos membres de la companyia Fresquita Montes, Ana Bofill, Ivan Caelles, Maite Morillo, Sara Schkot i Clara Sellés, i ja ha estat representada a les sales com la Barts Club i el Teatre Raval.



La 24a mostra de teatre de Vallodoreix continuarà el 12 de novembre amb 'La rambla de les floristes' de Josep Maria de Sagarra a càrrec de Mira-sol Teatre, a la Nau de Cultura.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.