'La llibreria', de Penelope Fitzgeralt, arriba als cinemes de Sant Cugat de la mà d'Isabel Coixet


  • Comparteix:

Els cinemes de Sant Cugat estrenen aquest divendres la nova pel·lícula d'Isabel Coixet, 'La llibreria', basada en la novel·la homònima de Penelope Fitzgeralt. La literatura d'Arturo Pérez Reverte també arriba a la gran pantalla amb 'Oro', del director Agustín Díaz Yanes. Yelmo a més proposa el thriller de terror 'Felíz dia de tu muerte'.

'La llibreria'
La trama se situa a l'Anglaterra de 1959. Florence Green decideix abandonar Londres i traslladar-se a un petit poble de la costa per obrir la primera llibreria que hi ha hagut mai a la zona. Aquest somni es trobarà amb la decidida oposició dels habitants del poble.



'Oro'
La cinta se situa al segle XVI, quan els conquistadors espanyols Lope de Aguirre i Núñez de Balboa emprenen una èpica expedició composta per 30 homes i dues dones, per la selva amazònica, buscant una mítica ciutat que, segons es diu, està feta completament d'or.



'Feliz Día de tu Muerte'
Christopher Landon dirigeix aquest film protagonitzat per Jessica Rothe en el que una jove universitària reconstrueix el dia del seu assassinat revivint els detalls quotidians i l'aterrador final fins descobrir la identitat del seu assassí.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.