Teatre-Auditori ofereix avui l'òpera de Mozart 'Così fan tutte'


  • Comparteix:

Escenificació de l'obra / Foto: Teatre-Auditori

Escenificació de l'obra / Foto: Teatre-Auditori

El Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès porta aquest divendres, a dos quarts de nou de la nit, l'òpera bufa de Mozart 'Così fan tutte'. Una obra basada en llibret del poeta italià Lorenzo da Ponte que tracta dels embolics matrimonials de l'aristocràcia veneciana del segle XIII. La peça és d'un format auster però amb molts conjunts musicals, amb diversos trios, quartets i sextets, on destaquen els cànons a quatre veus i les obertures dels instruments de vent.

'Così fan tutte', que traduït al català és 'Així fan totes', està dividida en dos actes. La trama comença amb la conversa de dos oficials que manifesten que les seves núvies els seran eternament fidels, quan un tercer personatge, Don Alfonso, aposta amb ells que en un sol dia serà capaç de demostrar-los que no. Llavors, els oficials fingeixen anar-se'n a la guerra i reapareixen disfressats d'albanesos i amb els noms canviats. A partir d'aquest moment s'intercanvien les parelles i els oficials, d'incògnit, començaran a festejar amb la núvia de l'altre.

A les set de la tarda, l'espectacle oferirà un 'Parlem de...' amb el crític operístic, Roger Alier, al Cafè Auditori. Durarà 45 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.