L'historiador Joan Carles Salmerón parla avui al Claustre sobre l'arribada del tren a Sant Cugat


  • Comparteix:

La xerrada està dins els acte del centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat

La xerrada està dins els acte del centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat

El Museu del Monestir acull aquest dilluns la xerrada 'Sant Cugat 1917, el tren més modern d'Europa', a càrrec de Joan Carles Salmerón. L'historiador farà un viatge pels 100 anys d'història del ferrocarril a la ciutat per presentar el seu llibre 'Cent anys del tren a Sant Cugat del Vallès. Un segle d'història ferroviària'. L'acte començarà a dos quarts de vuit del vespre.

La xerrada servirà per remarcar la importància que ha tingut l'arribada del ferrocarril en el desenvolupament de la ciutat, tant des del punt de vista econòmic com social. Segons Joan Carles Salmerón, la ciutat no tindria res a veure amb l'actual sense el tren.

Joan Carles Salmerón

Si no fos pel ferrocarril, no existirien ni les urbanitzacions ni els districtes i el poble en sí no hagués crescut tant. Tampoc s'hagués convertit en aquest nus de comunicacions i d'empreses que ha estat.


La conferència s'hauria hagut de fer dimecres de la setmana passada, però la vaga general i aturada de país van fer que s'ajornés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.