Una desena de santcugatenques formen part de l'exposició D'ones, del Palau Robert

Cartell de l'exposició

Cultura

Publicat el 14/nov/17 per Martí González / A Prat

El Palau Robert proposa fins al 23 d'abril l'exposició 'D'ones: (R)evolució de les dones en la música', protagonitzada per un miler d'artistes femenines, entre les quals hi ha santcugatenques com Anna Luna, Virgínia Martínez, Cristina Casale i Victoria de los Ángeles. El grup Enderrock s'encarrega de comissariar l'exposició, que té el suport de l'Institut Català de les Dones (ICD).

La mostra recorre els gèneres musicals amb veu de dona a través de cantants, compositores i instrumentistes amb gèneres que van des de les cançons de bressol i el folk a la música clàssica, òpera i contemporània. A l'exposició, s'hi poden escoltar i visualitzar un miler de cançons ordenades per gèneres, seleccionades entre la producció dels últims 100 anys. Patrícia de No és una de les santcugatenques presents a l'exposició.

Patrícia de No

Sempre fa il·lusió estar en aquesta llista. L'exposició, tot i que comprèn diverses àrees, està bé perquè reconeix la creativitat i l'aportació de les dones.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'objectiu és reconèixer l'empoderament de les dones en tots els espais socials, polítics i culturals. Marina BBFace, Clàudia Bardagí, Marina Vallet, Lulamae Blue, Sara Terraza, Izah, Monica Green i Pavvla completen la representació santcugatenca.