Un curs d'esperanto, principal novetat dels tallers de Valldoreix


  • Comparteix:

Els cursos comencen el dia 1d'octubre i en alguns casos, les placesja estan cobertes

Els cursos comencen el dia 1d'octubre i en alguns casos, les placesja estan cobertes

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix ofereix enguany una vintena de tallers de temes tan diversos com el ioga, la joieria o, com a novetat, l'esperanto. L'inici dels cursos serà el proper dia 1 d'octubre i, en alguns casos, les places ja estan cobertes.

Com cada any, l'EMD vol oferir als valldoreixencs una variada oferta de tallers i cursos lúdics i cultural. Enguany, la principal novetat és el curs d'Esperanto. Ho explica el vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà.

Josep Casadellà

La gran novetat d'awuest any és el curs d'Esperanto que imparteix el professor Jaume Daltell. Aquest curs ens fa molta il·lusió, i esperem que la gent s'apunti.


En els tallers podem trobar cursos que cada any tenen una gran resposta de públic, així com un gran valor cultural i artísctic. Entre aquests cursos destaquen, com en anteriors edicions, l'activitat de joieria artesanal o el ioga o l'artesania floral, que ja tenen totes les places plenes. Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Hi ha cursos que cada any tenen una gran audiència pel seu valor cultural i artístic. Les activitats més demandades són la de joieria artesanal i el de ioga, entre d'altres.


Els cursos tindran una durada d'uns tres mesos, amb possibilitat d'allargar algun temps més algunes de les activitats. Els interessats, encara poden inscriure's al mateix Casal de Cultura de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.