'Cyrano', Yann Tiersen i el retorn d'Ara Malikian, plats forts de la nova temporada del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La programació de febrer a maig del Teatre-Auditori proposa més d'una quarantena d'espectacles amb noms propis com Lluís Homar, que es posarà a la pell 'Cyrano', el músic francès cèlebre per la banda sonora d''Amélie', Yann Tiersen, i el violinista libanès Ara Malikian, que torna a l'equipament municipal. El públic podrà gaudir d'una quinzena d'espectacles teatrals, entre ells 'Adossats', del valldoreixenc Ramon Madaula, i 'Frankenstein', amb Àngel Llàcer i Joel Joan. El Teatre-Auditori també aposta per muntatges familiars com 'Dolce Vita', del Mag Lari, i de dansa, com 'La Bella i la Bèstia', del Malandain Ballet Biarritz. Els abonaments es posaran a la venda a partir del 12 de desembre i les entrades generals es podran comprar a partir del dia 19.

La temporada, que arrencarà el 23 de gener amb l'espectacle gratuït 'inTarsi', fa una aposta en ferm pel teatre. 15 muntatges teatrals configuren la proposta del Teatre-Auditori, amb espectacles com 'Bodas de sangre', de Lorca i dirigida per Oriol Broggi; 'Edith Piaf. Taxidermia de un gorrión', d'Ozkar Galán; i 'Moby Dick', amb Josep Maria Pou.

El Teatre-Auditori també se suma als actes de celebració del centenari de l'arribada del ferrocarril a Sant Cugat. L'equipament acollirà al març la representació de 'La vida en un tren', un text de Víctor Alexandre dirigit per Teresa Canas amb la participació d'un centenar d'actors locals. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha subratllat aquest espectacle.

Carmela Fortuny

És una programació per a tots els públics. Jo destacaria la dansa i, el 25 de març, 'La vida en un tren'.


L'actor Lluís Homar, que protagonitzarà 'Cyrano', és la imatge del llibret de la nova programació, que s'ha donat a conèixer aquest dimarts en una gala a l'equipament presentada per la periodista Maria Cusó.

Propostes per a tothom
La cantant israeliana Noa, el flamenc de Las Migas, el cantautor Andrés Suárez, Els Amics de les Arts i la rumba amb segell d'Estopa de Mayumana completen l'oferta de música. Se li ha de sumar la proposta de clàssica, amb les actuacions de conjunts com l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, l'Orquestra Simfònica del Vallès i l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu.

La canalla també tindrà el seu espai amb quatre muntatges: el retorn del Mag Lari a Sant Cugat amb 'Dolce Vita', l'espectacle de la companyia Viu el Teatre 'Alícia al país de les meravelles', la combinació de l'Orquestra Simfònica del Vallès i els Brodas Bros amb 'Pere el llop' i la proposta de Descubriendo a Queen 'Rock en família'. La màgia també tindrà presència amb els xous de Jordi Quimera, el Mag Edgard i David Baró.

El Teatre-Auditori i el Teatre de Mira-sol segueixen estrenyent llaços amb una proposta de cinc muntatges a l'equipament mirasolenc: 'La gallina dels ous d'or', de Zum Zum; 'Inestable', de Sutottos; 'Paf, el meu amic màgic', de Patawa; 'Be God Is', d'Espai Dual; i 'Píndoles' de microteatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.