L'adaptació cinematogràfica de l'exitós llibre 'Wonder' arriba avui a la gran pantalla de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'adaptació a la gran pantalla de l'èxit editorial 'Wonder', escrit per R.J. Palacio, arriba a la gran pantalla de Sant Cugat i es podrà en català a Cinesa. Les sales de la ciutat també proposen la nova obra d'animació de Disney i Pixar 'Coco' i l'última proposta d'Àlex de la Iglesia, 'Perfectos desconocidos', un 'remake' del film italià 'Perfetti sconosciuti', de Paolo Genovese. Yelmo a més, projectarà la comèdia nord-americana 'Dos padres por desigual', seqüela de 'Padres por desigual'.

'Wonder'
Stephen Chbosky dirigeix aquesta cinta que explica la història d'un nen de 10 anys, que ha nascut amb una malformació a la cara, i s'esforça per encaixar en el seu primer dia d'escola. Demostrar que és un nen com els altres serà el seu repte i l'acceptació dels companys de classe, el seu guany.

Julia Roberts, Jacob Tremblay i Owen Wilson, progatonitzen el film.



'Coco'
'Coco' explica la història del Miguel, un nen mexicà que viu en una família on la música està prohibida. Això però, no impedirà que el petit de casa somiï en convertir-se en músic. Les seves inquietuds posaran en marxa una cadena d'esdeveniments que canviaran la seva vida i la de la seva família el dia de la celebració del Dia dels Morts.



'Perfectos desconocidos'
En un sopar entre quatre parelles que es coneixen de tota la vida, es proposen jugar a un joc que posarà sobre la taula els seus pitjors secrets: llegir en veu alta els missatges i les trucades dels seus mòbils.

Al film, hi actuen Belén Rueda, Eduardo Noriega, Dafne Fernández, Juana Acosta, Ernesto Alterio, Eduard Fernández i Pepón Nieto.



'Dos padres por desigual'
Sean Anders és el director de 'Dos padres por desigual'. Brad (Will Ferrell) i Dusty (Mark Wahlberg) han compartit amistat i paternitat, un d'ells com a pare natural i l'altre com a pare adoptiu. Tot va bé fins que apareixen els sogres; l'autoritari pare del Dusty, Kurt (Mel Gibson), i l'emotiu pare del Brad, Don (John Lithgow).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.