Les Naus de l'Art de la Floresta mostren les seves creacions i l'artesania dels seus artistes


  • Comparteix:

Les Naus de l'Art de la Floresta han mostrat aquest cap de setmana les creacions i el caràcter artesanal dels seus artistes en una jornada de portes obertes que ha congregat nombrosos visitants. L'espai, ubicat al Camí de la Serreta, es va gestar fa 12 anys i actualment compta amb 12 naus i una quinzena d'artistes que dos cops l'any mostra els seus projectes al públic.

Per als artistes de les Naus de l'Art, les jornades de portes obertes els permeten donar a conèixer les seves obres i la seva manera de treballar. Ho explica un dels artistes Hans Nottelmann, que ja fa sis anys que forma part del projecte.

Hans Nottelmann

La idea és que la gent ens vegi treballar i pugui tenir una visió del que són les arts manuals.


Un dels ideòlegs de les Naus de l'Art va ser en Michael Rust, que va trobar en la Floresta un espai perfecte per desenvolupar la seva activitat creativa amb tranquil·litat.

Michael Rust

Aquí estàs fora del temps. D'acord, s'ha modernitzat una mica, però essencialment aquí hi trobes pau.


Per als visitants, les portes obertes representen una oportunitat per veure un art més costumista, original i de diferents disciplines: des d'escultura i dibuixos a la fotografia, fusta i reciclatge.

Visitants

Quan vens aquí busques una peça única, especial, diferent. / Novetats, algun artista que proposa peça diferent. Hi venim a xafardejar. / Cadascú té una especialitat i són molt artesanals. Uns treballen la fusta, els altres els vidres, la pedra. Això és un niu d'artistes.


La propera jornada de portes obertes serà a la primavera.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.