La galeria Canals està elaborant un cens d'escriptors santcugatencs


  • Comparteix:

L'objectiu és preparar diverses activitats amb motiu del'Any Internacional del Llibre, que se celebra l'any que ve

L'objectiu és preparar diverses activitats amb motiu del'Any Internacional del Llibre, que se celebra l'any que ve

La galeria Canals ha començat a fer un cens d'escriptors santcugatencs del segle XX. Amb motiu de l'Any Internacional del Llibre i la Lectura que se celebrarà el 2005, Josep Canals vol potenciar més l'aspecte literari dins de la galeria i per això demana la participació ciutadana per tenir enllestida la llista a finals d'any.

La iniciativa és la de fer una relació de totes aquelles persones de Sant Cugat que hagin publicat un llibre, sigui quina sigui la temàtica. i Josep Canals, propietari de la galeria Canals Galeria d'Art, creu que s'arribarà al centenar d'escriptores i escriptors. Canals creu que és la manera de conèixer una de les realitats de la ciutat i alhora fa una crida a tothom qui vulgui ajudar a ampliar el cens.

Josep Canals

Una de les coses que estem fent és un cens per conèixer la realitat artístico-literària de Sant Cugat. Estem buscant tothom que tingui un llibre publicat a la ciutat.


Aquesta proposta s'inclou en diverses iniciatives que faran l'Associació Espais d'Arts de Sant Cugat i l'Associació Art Catalunya que volen lligar l'art del llenguatge amb un més visual com és la pintura. És per això que a Canals Galeria d'Art, cada mes del proper 2005, un artista escriptor presentarà l'obra d'un artista pintor en el marc d'aquesta nova relació pintura-escriptura que es vol reforçar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.