La galeria Canals està elaborant un cens d'escriptors santcugatencs

L'objectiu és preparar diverses activitats amb motiu del'Any Internacional del Llibre, que se celebra l'any que ve

Cultura

Publicat el 23/set/04 per Adria Claramunt

La galeria Canals ha començat a fer un cens d'escriptors santcugatencs del segle XX. Amb motiu de l'Any Internacional del Llibre i la Lectura que se celebrarà el 2005, Josep Canals vol potenciar més l'aspecte literari dins de la galeria i per això demana la participació ciutadana per tenir enllestida la llista a finals d'any.

La iniciativa és la de fer una relació de totes aquelles persones de Sant Cugat que hagin publicat un llibre, sigui quina sigui la temàtica. i Josep Canals, propietari de la galeria Canals Galeria d'Art, creu que s'arribarà al centenar d'escriptores i escriptors. Canals creu que és la manera de conèixer una de les realitats de la ciutat i alhora fa una crida a tothom qui vulgui ajudar a ampliar el cens.

Josep Canals

Una de les coses que estem fent és un cens per conèixer la realitat artístico-literària de Sant Cugat. Estem buscant tothom que tingui un llibre publicat a la ciutat.


Aquesta proposta s'inclou en diverses iniciatives que faran l'Associació Espais d'Arts de Sant Cugat i l'Associació Art Catalunya que volen lligar l'art del llenguatge amb un més visual com és la pintura. És per això que a Canals Galeria d'Art, cada mes del proper 2005, un artista escriptor presentarà l'obra d'un artista pintor en el marc d'aquesta nova relació pintura-escriptura que es vol reforçar.