'Suburbicon', la nova aposta dels germans Coen i George Clooney, s'estrena avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

'Suburbicon' està protagonitzada per Matt Damon i Julianne Moore

'Suburbicon' està protagonitzada per Matt Damon i Julianne Moore

'Suburbicon', escrita pels germans Coen, dirigida per George Clooney i protagonitzada per Matt Damon i Julianne Moore, és el títol més destacat de les estrenes de cinema d'aquest divendres a Sant Cugat. Yelmo Cines també estrena avui 'El gran desmadre', la segona entrega de 'Malas madres', i no hi podia faltar una proposta d'animació per als més petits amb vistes al Nadal: 'My Little Pony'. Cinesa Sant Cugat no presenta cap novetat aquesta setmana.


'Suburbicon'
La proposta de Clooney viatja fins al 1959 per abordar el conflicte racial als Estats Units en una barreja de comèdia i thriller criminal. Els germans Coen s'alien amb Clooney com a director, a qui van dirigir a 'O brother!', i ofereixen certes similituds amb l'oscaritzada 'Fargo'.



'El gran desmadre'
La segona part de l'esbojarrada comèdia 'Malas madres' torna amb els mateixos ingredients que la seva predecessora. Amy, Carla y Kiki intentaran mantenir les formes mentre preparen les festes de Nadal en família. Escrita i dirigida per Jon Lucas i Scott Moore, la cinta compta amb Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn com a trio protagonista.



'My Little Pony'
La proximitat de les festes de Nadal es trasllada a la gran pantalla amb una alta presència de films d'animació. En aquesta nova entrega d'una franquícia molt coneguda pels més petits de la casa, el director Tayson Thiessen construeix una història d'aventures plena de colors, música, fantasia, màgia, i, és clar, ponis. Amb cançons de Sia o Edurne, entre d'altres veus conegudes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.