La Xarxa porta al Teatre Auditori el popular conte infantil 'Hansel i Gretel'


  • Comparteix:

La representació tindrà lloc diumenge al migdia

La representació tindrà lloc diumenge al migdia

El Teatre Auditori acollirà aquest diumenge l'espectacle infantil 'Hansel i Gretel', de la companyia Sim Salabim. Aquesta representació dóna el tret de sortida a les activitats infantils que, com és habitual, ofereix la Fundació Xarxa d'espectacles infantils a la nostra ciutat.

Basat en el tradicional conte dels Germans Grimm, el muntatge 'Hansel i Gretel' de la companyia Sim Salabim explica la ja coneguda història de dos germans que es perden, però en aquest cas la traslladen a una època més actual. En aquest cas, el Quim i la Sara, perden el tren per anar a casa la seva tieta, i és mentre esperen un altre tren que poden representar aquest conte.

Amb aquest muntatge, el Teatre Auditori enceta les activitats del nou trimestre per al públic infantil, i ho fa, com és habitual, amb la col·laboració de la Fundació Xarxa. Una col·laboració que va començar l'any 1995i que ha permès veure a la nostra ciutat un total de 71 espectacles que han atret més de 33.000 persones.

Per a la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, això evidencia l'interès de la ciutat per aquestes propostes.

Àngels Solé



Dins el marc d'aquesta voluntat d'oferir espectacles per a tots els públics, els més petits podran gaudir aquest trimestre del muntatges 'La botiga encantada', a l'octubre, i l'obra 'Papirus', al novembre.

El popular conte de 'Hansel i Gretel' es representarà a les dotze del migdia i va destinat al públic familiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.