L'esperada 'Star Wars: Els últims Jedi' arriba als cinemes de Sant Cugat en català


  • Comparteix:

La saga de la família Skywalker segueix a 'Star Wars: Els últims Jedi', que arriba aquest divendres als cinemes de Sant Cugat en català. Yelmo també proposa la comèdia nadalenca d'animació 'Se armó el Belén', l'òpera prima del director de curtmetratges nominat a un Oscar Timothy Reckart.

ESCOLTA-HO

'Star Wars: Els últims Jedi'
El vuitè episodi de la saga, escrit i dirigit per Rian Johnson, reprèn la història de Rey des del moment de la seva trobada amb Luke Skywalker i els darrers Jedi i la continuació de la lluita contra el Primer Ordre. Els nous personatges que ja van aparèixer a l'episodi VII es barregen en aquest lliurament amb els de la trilogia clàssica en una aventura que desvelarà misteris de la força i secrets del passat.



'Se armó el Belén'
En aquesta cinta, un petit ase que es diu Bo desitja una vida que vagi més enllà de la seva rutina diària al molí del poble. Un dia, reuneix el valor per alliberar-se i emprendre per fi l'aventura dels seus somnis. Al llarg del seu viatge, coneixerà la Ruth, una ovella que s'ha perdut, i al Dave, un ocell. Acompanyats de tres camells i uns quants animals excèntrics d'estable, es convertirà en heroi a la història del primer Nadal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.