Marcel Gorgori: 'Ensenyem al públic allò que no ha pogut veure mai, el que hi ha darrere del teló'


  • Comparteix:

Marcel Gorgori presenta l'espectacle 'La rebotiga de l'òpera' / Foto: Tasantcugat.cat/

Marcel Gorgori presenta l'espectacle 'La rebotiga de l'òpera' / Foto: Tasantcugat.cat/

El periodista i escriptor Marcel Gorgori, director creatiu de 'La rebotiga de l'òpera', garanteix que aquest espectacle resoldrà tots els dubtes dels espectadors al voltant del gènere. La companyia Simfonova torna així a la ciutat, després del seu primer concert 'Només per a uns quants?', aquest diumenge a les sis de la tarda al Teatre-Auditori. Simfonova proposa un espectacle diferent, una nova forma d'explicar un concert d'òpera on es podran veure els nervis dels cantants abans d'actuar, vídeos dels músics practicant i grans jocs de llum.

ESCOLTA-HO

Al concert s'interpretaran obres conegudes de 'La Flauta Màgica' de Mozart, de 'Carmen' de Bizet i 'Madama Butterfly' de Puccini amb l'Orquestra Barcelona Filharmonia i Cor Camerata Impromptu. Els cantants solistes són el tenor Carles Cosías, la soprano Sara Blanch i el baríton Carles Pachón.

Les frases més destacades de l'entrevista
- 'Si mostres al públic un minut de vídeo de com un tenor ha estat treballant i ha tingut dificultats amb un agut determinat per fer-lo 'pianissimo', després en el moment d'interpretar tothom gaudeix de la peça però també està pendent de com fa aquell agut'.

- 'Apliquem una sèrie de recursos que ajuden a magnificar l'impacte que ja fa la mateixa música'.

- 'El 70% de les peces que interpretem són peces que la gent pot xiular. Són molt conegudes i amb això pensem que podem despertar l'interès d'un públic que no escolta òpera regularment però que sent certa curiositat'.

- 'Quan entres en el món de l'òpera, comences a estirar un fil que no s'acaba mai, d'emocions, de sensacions d'informació. Les òperes són una font de plaer inesgotable'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.