El Circo Italiano arriba a Sant Cugat aquest divendres amb l'espectacle 'Salvaje'


  • Comparteix:

El Circo Italiano arriba a Sant Cugat aquest divendres amb una proposta renovada, 'Salvaje', que culmina el procés de repensament i modernització de la companyia. Partint del circ tradicional, la formació, nascuda l'any 1958, ha actualitzat els seus números i els ha dotat d'un fil conductor, que enguany és la natura en la seva vessant més salvatge. La primera funció serà aquest divendres a les set de la tarda. L'emplaçament és al Parc de l'Arborètum.

Seran 12 números amb estris i tècniques tradicionals, com la bicicleta acrobàtica i els monocicles, la perxa xinesa, els cèrcols i el llit elàstic. També hi haurà pallassos i acrobàcies, però totes amb toc actualitzat que posa al dia la disciplina, com ha explicat un dels pallassos, Pau Sarraute.

Pau Sarraute

És un espectacle i sense perdre l'essència del circ tradicional hi hem posat comicitat més moderna actualitzada.


El procés va començar fa uns anys i amb aquest espectacle, com també amb el de l'any passat, 'Vida', es culmina, segons la directora artística, Sonia Miranda.

Sonia Miranda

És una continuació de 'Vida' però més salvatge. Té coreografies més potents, gent més preparado, escenografia preparada i una banda sonora exclusiva.


Feia més d'una dècada que el circ no visitava Sant Cugat. S'hi estarà fins al 31 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.