La seqüela de Jumanji i el nou film de Woody Allen, avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

La segona part del clàssic dels 90 'Jumanji', 'Jumanji: Bienvenidos a la Jungla' de Jake Kasdan, arriba aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. Una altra aposta pel cinema familiar de les sales de la ciutat és el film d'animació protagonitzat pel toro pacifista 'Ferdinand', basat en un conte de Munro Leaf. Yelmo també proposa 'Wonder Wheel', la cinta amb la qual Woody Allen torna a la gran pantalla un any després de 'Café Society', i la pel·lícula progatonitzada per Matt Damon, 'Una vida a lo grande', on descobreix els avantatges de ser molt petit.

'Jumanji: Bienvenidos a la Jungla'
En aquesta entrega, quatre companys d'institut descobreixen una vella vídeoconsola amb el joc Jumanji. La sorpresa arriba quan comencen a jugar-hi, ja que es converteixen en els avatars que han escollit i comença el repte de sobreviure. Per superar el joc i tornar al món real hauran d'afrontar una perillosa aventura i descobrir què va deixar Alan Parrish fa 20 anys.



'Ferdinand'
Després d''Ice Age' i 'Rio', Carlos Saldanha proposa l'adaptació a la gran pantalla de 'El toro Ferdinando', una obra que Franco va censurar a Espanya i que Hitler va ordenar cremar a Alemanya perquè la considerava propaganda democràtica. 'Ferdinand' és una comèdia sobre un toro amb un cor encara més gran que ell. Després que el confonguin amb una perillosa bèstia, és capturat i apartat de la seva llar. Decidit a tornar amb la seva família, s'uneix a un equip d'inadaptats amb els quals viurà una gran aventura.



'Wonder Wheel'
La cinta se situa als anys 50 a Nova York on les vides de quatre personatges s'entrellacen enmig de l'enrenou i el bullici del parc d'atraccions de Coney Island. Ginny (Kate Winslet) és una exactriu emocionalment volàtil que ara treballa com a cambrera. El seu marit Humpty (Jim Belushi) és operador del carrusel Wonder Wheel, Mickey (Justin Timberlake) fa el paper d'un atractiu salvavides que somia a convertir-se en dramaturg i Carolina ( Juno Temple) és la filla de Humpty que torna a casa fugint d'uns gàngsters.



'Una vida a lo grande'
El film té com a protagonista a Paul Safranek (Matt Damon), un home corrent d'Omaha, que amb la seva dona Audrey (Kristen Wiig) somien amb una vida millor. En un moment en el qual el món s'enfronta a una crisi de superpoblació, els científics descobreixen una solució radical que permet reduir a les persones a una alçada cinc polzades. La població no triga a descobrir que els diners donen molt més de si en un món a escala reduïda. Paul i Audrey decideixen córrer el risc de sotmetre's al controvertit tractament i embarcar-se en una aventura que canviarà les seves vides.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.