'Un Nadal amb Mr. Scrooge' torna a batre rècords de participació amb més de 400 infants i joves


  • Comparteix:

La setena edició de l'espectacle 'Un Nadal amb Mr. Scrooge' ha tornat a batre el rècord de participants aquest dimecres amb més de 400 nens i nenes entre les dues sessions al Teatre-Auditori. Alumnes d'escoles i instituts de la ciutat, de Cerdanyola i de Rubí s'han unit al Cor Infantil Sant Cugat (CISC) de l'Aula de So per interpretar aquesta adaptació musical del 'Conte de Nadal' de Dickens.

El projecte pedagògic i musical continua creixent any rere any i l'alta participació ha obligat per primera vegada a dividir els alumnes entre les dues funcions. A dos quarts de cinc de la tarda han cantat els alumnes de les escoles santcugatenques Gerbert d'Orlhac, L'Olivera i Pins del Vallès, mentre que a les vuit del vespre ha estat el torn dels instituts Leonardo da Vinci, del CAR, del Jaume Mimó de Cerdanyola i del JV Foix de Rubí.

El director musical del Cor Infantil Sant Cugat, Oriol Castanyer, que comparteix responsabilitats amb Elisenda Carrasco, ha posat en valor la feina dels mestres de música dels centres escolars i es mostra molt satisfet amb l'èxit del projecte.

Oriol Castanyer

Els nanos disfruten molt perquè poden participar de l'espectacle des de dins, i això els motiva molt. Per sort sembla que l'activitat agrada i cada any hi ha més escoles interessades.


Dues alumnes del CISC, la debutant Júlia Ponsa i Aida Amtia, que ja fa cinc anys que hi participa, expliquen com viuen l'espectacle.

Cantaires CISC

És molt divertit actuar, representar personatges i veure que el públic gaudeix / Quan arribem aquí és la primera vegada que assagem tots junts i cantar amb l'escola darrere impressiona més però és molt 'xulo'.


'Un Nadal amb Mr. Scrooge' és una adaptació escrita i dirigida pel dramaturg Marc Rosich. Enguany ha tornat a comptar amb l'actor Carlos Vicente com a narrador damunt l'escenari.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.