El Teatre-Auditori s'omple de ritme i rialles amb 'Homes! La comèdia musical'


  • Comparteix:

Els trets comuns i les desavinences entre homes i dones és el punt de partida d''Homes! La comèdia musical', que aquest divendres ha passat pel Teatre-Auditori. Es tracta d'un muntatge que actualitza la fórmula d''Homes!', la comèdia de T de Teatre que va estrenar-se als 90, amb un muntatge dirigit per Carol López i Sergi Belbel i amb música de Marc Parrot. La música i les rialles han portat el fil conductor d'una història que convida a reflexionar sobre les relacions entre gèneres.

Anna Barrachina, Agnès Busquets, Alba Florejachs, Mireia Portas i Glòria Sirvent són les actrius que donen vida al quintet protagonista d'aquest musical. Malgrat les diferències que es posen de manifest d'entrada, l'obra tracta amb escenes quotidianes de reduir les diferències que es poden produir entre diferents sexes, sobretot quan arrenca la convivència en una parella.

'Homes! La comèdia musical', una producció de Focus i Misògines, va estrenar-se aquest febrer al Teatre Condal de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.