Les sardanes tornen a aplegar milers de persones a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un dels plats forts ha estat la ballada d'exhibició

Un dels plats forts ha estat la ballada d'exhibició

Prop de 4.000 persones s'han apropat aquest diumenge a la Plaça d'Octavià coincidint amb el 29è Aplec Sardanista de Sant Cugat. L'acte ha començat a les 10 del matí i s'ha allargat fins a les nou del vespre, i no hi ha faltat un concurs de sardanes i una tómbola per recollir fons per a l'entitat.

L'acte ha començat a les 10 del matí i ha comptat amb l'actuació de les cobles Jovenívola de Sabadell, Mediterrània, Principal de Llobregat i Sant Jordi de Barcelona. Com ja és habitual, la participació ha estat elevada, amb puntes rellevants de gent tant al matí com a la tarda.

Un dels plats forts de la jornada ha estat la ballada d'exhibició que s'ha celebrat a les 12 del migdia. Laura Tubau, presidenta de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, explica en què ha consistit el ball i fa una valoració molt positiva de l'acte.

Laura Tubau

Ha començat amb una ballada estàndard, per acabar amb punts lliures, més espectaculars per què no són els que estem acostumats a fer. La valoració és molt positiva i el dia ha acompanyat.


L'Entitat Sardanista de Sant Cugat ha celebrat, a més, una rifa per recaptar fons per l'entitat i pagar les despeses ocasionades per l'organització de l'acte. Laura Tubau.

Laura Tubau

Amb la rifa es volen recaptar diners per pagar les despeses que haguem pogut tenir en l'organització d'aquest aplec.


El segon plat fort de la jornada ha estat un concurs de sardanes, al que s'hi ha apuntat 15 colles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.