Valldoreix ja ho té tot a punt per a la Cavalcada de Reis


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Cavalcada de Reis de Valldoreix / Foto: EMD

Imatge d'arxiu de la Cavalcada de Reis de Valldoreix / Foto: EMD

Valldoreix ja ho té tot a punt per rebre divendres de la setmana vinent els Reis Mags d'Orient. La cavalcada arrencarà a tres quarts de sis de la tarda a la cantonada del carrer de Sant Albert amb la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, però hi haurà activitats per a tota la família a partir de dos quarts de sis a la plaça de Maria Sabater, on el recorregut acabarà a dos quarts de vuit del vespre amb una xocolatada, també apte per a celíacs.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons', el vocal de Cultura de l'EMD, Quim Castelló, ha explicat que faran més activitats per a la canalla.

Quim Castelló

La nostra temàtica és la mateixa de cada any, que és la il·lusió. Fem més activitats per als nens, que són els veritables protagonistes d'aquell dia.


A partir de dos quarts de sis de la tarda es farà un taller de penjolls de Nadal, un altre de panderetes i una activitat sota el títol 'Els amics d'en Crusó', una col·lecció de jocs i autòmats de fusta per tirar de l'enginy. Al punt de les sis està programada una actuació de la Vella Dixieland i a dos quarts de set una xocolatada.

Recorregut: cantonada carrer Sant Albert amb rambla Mossèn Jacint Verdaguer, plaça Mas Roig, avinguda Mossèn Jacint Verdaguer, passeig Oreneta, plaça Ocells, avinguda Alcalde Ramon Escayola, passeig Nard fins a la plaça Maria Sabater on els Reis faran l'ofrena al nen Jesús a l'Església de l'Assumpció i tot seguit recolliran les cartes a la plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.