L'òpera prima d'Aaron Sorkin a la gran pantalla, 'Molly's Game', arriba als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

El director de 'The Newsroom' i 'El ala oeste de la Casa Blanca', Aaron Sorkin, debuta aquesta setmana al cinema amb 'Molly's Game', un film que es podrà veure als dos cinemes de Sant Cugat. Qui també s'estrena a la gran pantalla és el guionista extremeny Curro Velázquez, que dirigeix el primer film espanyol de l'any, 'Que baje Dios y lo vea', que es podrà veure a Yelmo. Les sales del centre comercial també proposen la quarta entrega de la franquícia de terror sobrenatural 'Insidious', que torna amb 'La última llave'.

ESCOLTA-HO

'Molly's Game'
Jessica Chastain es posa a la pell una esquiadora olímpica que, després de patir un accident, aparta l'esport de la seva vida i es dedica a organitzar partides de pòquer il·legals als millors hotels de Nova York i Los Angeles. La jove guanyarà milions de dòlars fins que l'FBI la començarà a investigar. El prestigiós advocat Charlie Jaffey serà la seva única oportunitat per evitar la presó.



'Que baje Dios y lo vea'
Fer el que sigui per evitar el desnonament és l'objectiu dels monjos d'un monestir en fallida que s'hauran de convertir en futbolistes per evitar que casa seva es converteixi en un hotel de luxe. L'única oportunitat passa per guanyar la 'Champion Clerum', un torneig de futbol europeu per a religiosos. És clar que en aquesta congregació ningú té ni idea de jugar a futbol i necessitaran un autèntic miracle per guanyar el torneig.



'Insidious: La última llave'
En aquesta ocasió, Elise Rainier s'enfrontarà amb les misterioses aparicions que es produeixen a la que va ser casa seva durant la infantesa a Nou Mèxic, als Estats Units. Per ajudar els nous inquilins de l'habitatge, Elise haurà d'enfrontar-se amb els esperits i les forces del mal que hi ha entre aquelles parets. Això es convertirà en el repte més temible que s'ha trobat fins ara.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.