PAVVLA treu un EP amb una versió del 'Can't help falling in love' d'Elvis Presley


  • Comparteix:

PAVVLA durant un concert / Foto: Facebook PAVVLA

PAVVLA durant un concert / Foto: Facebook PAVVLA

PAVVLA, 'alter ego' de la santcugatenca Paula Jornet, ha publicat l'EP 'Homemade Stuff', un recull de set composicions pròpies. El nou treball també inclou una versió del 'Can't help falling in love', d'Elvis Presley, i ofereix un primer tast del segon disc de l'artista.

'Homemade Stuff' segueix la línia folk-pop de l'àlbum debut 'Creatures' (2016) i mostra versions acústiques i gravacions de prova que fan de promoció del proper disc.

El nom del treball fa al·lusió al format amb què s'ha gravat, en una sola presa i sense edicions. Les cançons han estat enregistrades amb un Tascam 244 Cassette Portastudio, un sistema de gravació analògic de format casset que es feia servir als anys 80. En aquesta versió de prova no hi ha efectes electrònics ni arranjaments d'estudi. Només se sent la veu de PAVVLA acompanyada per guitarra o piano.

L'artista és a la recta final de la gira de 'Creatures', que va començar ja fa un any. Fins al març farà quatre concerts més que la portaran a ciutat com Sant Quirze i Olot.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.