Últims dies per inscriure's al segon semestre de les lliçons de zero a tres anys de l'Escola de Música de Valldoreix


  • Comparteix:

Els més menuts també aprenen música a Valldoreix

Els més menuts també aprenen música a Valldoreix

El període per a les inscripcions per al segon semestre de les classes per a nens de zero a tres anys de l'Escola de Música de Valldoreix (EMV) finalitza el 31 de gener. Els interessats poden trobar tota la informació al web del centre, on també es poden fer les inscripcions.

L’objectiu principal és crear un espai de vivències musicals en el qual els infants, els pares i el professor interaccionin de diverses maneres sempre amb la música com a lligam.

Hi haurà tres grups inicials. Dos d'ells faran classe els dijous, de dos quarts de cinc de la tarda a un quart de sis, i el tercer la faran també els dijous, de tres quarts de cinc a dos quarts de sis. Són classes de 45 minuts.

S’alternaran activitats d’escolta, de cançó, de moviment i d’experimentació sonora. També es faran danses adaptades a les possibilitats motrius de les diferents edats i audicions amb acompanyament de moviment o de materials visuals, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.