Pau Donés (Jarabe de Palo): 'M'emociono quan penso que hem deixat empremta amb la nostra música'


  • Comparteix:

Pau Donés, a l'ecenari del festival Canet Rock de 2017 / Foto: ACN

Pau Donés, a l'ecenari del festival Canet Rock de 2017 / Foto: ACN

El Teatre Auditori acull aquest dissabte l'espectacle '50 Palos' de Jarabe de Palo. El grup, liderat per Pau Donés, repassa la seva trajectòria amb les cançons més estimades pels seguidors de la formació. '50 Palos' és també un llibre i un CD on Donés reflexiona sobre els moments més importants de la seva vida. El vocalista repassa el moment de la formació i explica què es pot esperar del concert d'aquest dissabte en una entrevista a Cugat.cat.

ESCOLTA-HO

Les frases més destacades de l'entrevista
'L'any passat vam fer 122 concerts de la gira '50 Palos'. Hi havia dies que, a l'escenari, m'emocionava quan veia que les nostres cançons han arribat a tanta gent'.

'Gaudim molt de la nostra professió. Han passat 20 anys meravellosos on poques coses han fet despistar-nos del nostre camí'.

'La música m'ha aportat coses molt bones a la meva vida i espero haver fet el mateix per a la música. Després de tants anys he pogut canviar una mica però en allò fonamental sóc el mateix'.

'Es tracta d'un concert molt emotiu, el públic plora i riu. Pot semblar contradictori però es tracta d'un espectacle que va més enllà de la música. Serveix per celebrar els 20 anys de Jarabe de Palo i els 50 de Pau Donés'.

'Durant el concert interactuo amb el públic. Fins i tot hi ha un monòleg. Vull que la gent surti emocionada'.

'El que dóna sentit a la nostra feina són dues coses. Una té a veure amb nosaltres i la capacitat que tenim de poder expressar el que sentim amb la música i l'altra és que la nostra música es converteixi en la banda sonora de molta gent'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.