Els cantaires del 'Canta Gran!' escalfen motors per a l'espectacle d'aquest diumenge


Temes relacionats

El Cor Participatiu de la Gent Gran pren el Teatre-Auditori amb òpera i sarsuela ( 7/feb/16)

Sant Cugat viurà per primera vegada el concert 'CANTA GRAN!2016' (14/gen/16)


  • Comparteix:

Els cantaires del 'Canta Gran!', que enguany celebrarà la segona edició, escalfen motors per a l'espectacle d'aquest diumenge al Teatre-Auditori. Al voltant de 200 avis participen en aquesta iniciativa, impulsada per l'Auditori de Barcelona a diverses localitats de Catalunya. L'equipament cultural municipal porta l'espectacle 'De Berlín al Paral·lel' a la ciutat amb el patrocini de Cugat Natura. Les entrades es poden comprar a la web del Teatre-Auditori per un preu de sis euros.

El repertori de l'edició 2018 del 'Canta Gran!' gira al voltant de les cançons de cabaret i el 'music hall' i està dirigit per Oriol Castanyer. La cantant Mone i la ballarina Laia Molins complementen el Cor Participatiu de la Gent Gran de Sant Cugat, format per membres de diverses associacions i cantants individuals.

Fa dos anys es va fer la primera edició del 'Canta Gran!' a la ciutat i la resposta va ser tan positiva que la gran majoria d'avis participants ha repetit en l'edició d'enguany i, fins i tot, s'ha ampliat el nombre de veus. Els participants ho veuen com una bona manera d'ocupar el temps lliure.

Cantaires

Ho he viscut molt bé perquè he percebut l'entusiasme de tothom. / He vingut perquè m'agrada molt la música, tenim uns professors fabulosos. / Repetir-ho ara m'agrada. L'anterior era més clàssic i aquest ambientat en el Paral·lel és meravellós.


El director, Oriol Castanyer, ha assenyalat a Cugat.cat que és fàcil treballar amb els avis perquè ho posen tot de la seva part.

Oriol Castanyer

Són bons alumnes, molt entregats i tenen moltes ganes, que és el més important.


Els diners es destinen a cobrir la part del cost de l'espectacle que no sustenta el patrocini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.