Jarabe de Palo emociona un Teatre-Auditori ple reversionant les seves cançons més conegudes


Temes relacionats

Pau Donés (Jarabe de Palo): 'M'emociono quan penso que hem deixat empremta amb la nostra música' (12/gen/18)


  • Comparteix:

Jarabe de Palo ha repassat aquest dissabte al Teatre-Auditori els 20 anys de trajectòria de la banda. El grup liderat per Pau Donés ha emocionat un públic de totes les edats amb l'espectacle '50 palos', en què reversiona els temes més significatius de la formació amb un format més íntim i que l'any passat va girar amb més de 120 concerts arreu del món.

Jarabe de Palo ha presentat a Sant Cugat '50 palos', un espectacle dissenyat especialment per a teatres i auditoris l'any passat per celebrar els 50 anys de Pau Donés i els 20 de la banda. El cantant i líder de la formació destaca que es tracta d'un format més 'íntim' i 'proper' que els concerts habituals amb tota la banda, amb quatre músics sobre l'escenari i les cançons més 'despullades' i acompanyades de projeccions. Donés ha explicat a Cugat.cat que pretenien fer un concert 'més emotiu que excitant'.

Pau Donés

És un concert molt emotiu. La idea era fer una cosa més emocionant que excitant. Per això el vam dissenyar especialment per a teatres, on és tot més íntim, més recollit i molt més proper.


El Teatre-Auditori ha quedat petit amb un públic entregat i de totes les edats que ha cantat i ballat les cançons més significatives de Jarabe de Palo. Des del grup asseguren que la intenció era descansar aquest 2018 després de fer 122 concerts l'any passat per tot el món. Tot i això, la banda segueix tancant concerts per aquest any.

Pau Donés

Volíem fer una cosa una mica diferent i ens va sortir molt bé, perquè vam acabar fent 122 concerts. I la idea era no fer res aquest any, però ens han anat trucant i ja hem tornat a embolicar-nos.


El projecte '50 palos' inclou, a més de l'espectacle, la publicació d'un disc amb versions que recopilen els 20 anys de Jarabe de Palo i d'un llibre de títol homònim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.