La catàstrofe del Prestige o les persones amb discapacitats, protagonistes de les activitats de la Biblioteca


  • Comparteix:

Fins a finals de desembre, hi haurà 6 exposicions, tres 'Hores del Conte' i un taller de pessebres

Fins a finals de desembre, hi haurà 6 exposicions, tres 'Hores del Conte' i un taller de pessebres

Un total de sis exposicions, tres hores del conte i un taller de pessebres per als més petits conformen les activitats de la Biblioteca del Mil·lenari per aquest trimestre. Entre les propostes, destaca una mostra fotogràfica sobre la catàstrofe del Prestige o una lectura de contes dedicada a les persones amb discapacitats.

Com ja és habitual, la Biblioteca del Mil·lenari amplia la seva oferta amb diverses activitats de tipus lúdic i cultural.

Fins el mes de desembre, aquest equipament serà l'escenari de sis exposicions de temes tan diversos com el mar, els treballs artístics dels alumnes de l'IES Angeleta Ferrer o el Sida. Coincidint amb la setmana de Poesia Sant Cugat, també s'han programat dues mostres, una dedicada als escriptors Carles Riba i Clementina Arderiu, i una altra sobre la 'poesia mòbil' de la santucagtenca Elisabeth Aranda.

Amb un contingut més social, al vestíbul de la Biblioteca pot veure's aquests dies una mostra fotogràfica sobre Galícia i la catàstrofe del Prestige, perquè no s'oblidi. Ho explica la directora d'aquest equipament cultural, Pepa Forn.

Pepa Forn

Galícia en Blanc i Negre ens recorda la tragèdia del Prestige perquè no sigui obligada,i és una mostra fotogràfica.


Durant aquest trimestre, tampoc faltaran les propostes per als més petits del municipi, amb un taller de pessebres al mes de desembre o amb les ja tradicionals 'Hores del Conte'. Cal destacar però que, per primera vegada, l'Hora del Conte del mes de novembre es farà en col·laboració de la Taula per a persones amb discapacitat. Segons Pepa Forn, l'objectiu és començar a acostar als nens i nenes temes de caire més social.

Pepa Forn

Tenimuna Hora del Conte dedicada a la gent amb discapacitats. Creiem que es convenient tractar temes més socials en aquestes hores del conte.


L'oferta de la Biblioteca del Mil·lenari es completa amb els grups de lectura, els primers i últims dijous de cada mes, i amb el taller d'escriptura, que es fa tots els dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.