La comunió entre acròbates i escenografia d''inTarsi' omple el Teatre-Auditori per encetar temporada


  • Comparteix:

Les reflexions sobre la solitud i les relacions humanes de l'espectacle circense 'inTarsi' han donat el tret de sortida aquest dimarts a la temporada de febrer a maig del Teatre-Auditori. És un espectacle de la Companyia de Circ 'eia' que ha omplert l'equipament municipal amb quatre acròbates que han mostrat les seves habilitats sobre una escenografia amb la fusta com a element principal, ja que interactua en certa manera amb l'elenc.

Els intèrprets i l'espai configuren un trencaclosques que no es pot entendre sense alguna de les seves peces. La inspiració de tot plegat és la tècnica de la marqueteria ('intarsio', en italià) amb què s'encaixen peces de materials com la fusta per aconseguir dissenys decoratius. Un dels acròbates d''inTarsi', Fabrizio Giannini, ho ha explicat a Cugat.cat.

Fabrizio Giannini

Tot és una metàfora que ve del nom de l'espectacle: un 'intarsio'. Nosaltres som les peces d'un puzzle i volem encaixar per crear un grup.


Per aquesta funció, la Companyia de Circ 'eia' ha rebut el Premi MAX 2017 al Millor Espectacle Revelació i el premi Especial del Jurat als Premis Zirkolika, l'any 2016.

L'espectacle, d'entrada gratuïta, ha omplert el Teatre-Auditori, que ha posat en marxa una nova temporada per la qual passaran concerts com el d'Ara Malikian i Yann Tiersen i actors com Lluís Homar amb 'Cyrano'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.