Els Amics de la UNESCO debatran aquest trimestre sobre patrimoni i valors de la societat


  • Comparteix:

L'entitat està programant també els actes de celebració del seu 15è aniversari i dels 60 anys de la UNESCO a nivell mundial

L'entitat està programant també els actes de celebració del seu 15è aniversari i dels 60 anys de la UNESCO a nivell mundial

El patrimoni i els valors de la societat centraran els dos cicles de xerrades que han programat els Amics de la UNESCO Valldoreix- Sant Cugat per aquest primer trimestre de curs. L'entitat està preparant a més activitats especials per celebrar, aquest novembre, els seus 15 anys d'història i els 60 anys de creació de la UNESCO a nivell mundial.

Els cicles de conferències de l'Associació d'Amics de la UNESCO Valldoreix - Sant Cugat començaran aquest octubre amb tres conferències dedicades als valors de futur de la societat. Sota el títol 'Anem cap a una societat sense valors?', l'objectiu d'aquest cicle és reflexionar sobre l'evolució que s'està produint en aquest àmbit. Així ho ha explicat el president d'aquesta entitat, Llorenç Batchellí.

Llorenç Batchellí

Estem en una societat en que hi ha molts canvis i hem de reflexionar cap a quina societat anem, quins seran els valors d'aquesta societat.


Després d'aquesta reflexió, serà el moment de parlar del patrimoni, tant des d'un punt de vista mundial com a nivell català i a nivell local.

Llorenç Batchellí

En parlarem desd'un punt de vista bastant ampli. Primer el mundial, també del català i del patrimoni de l'església perquè és molt abundant.


Les propostes dels Amics de la UNESCO es completaran amb una taula rodona càrrec d'algunes de les persones que han intervingut al Parlament de les Religions que s'ha fet al Fòrum.

No hi faltaran els cinefòrums, l'últim dimarts de cada mes, ni algunes visites culturals. Aquest any, a més, l'associació esta preparant activitats especials per celebrar el 60è aniversari de la UNESCO, el dia 16 de novembre, així com el 15è aniversari d'aquesta entitat a nivell local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.