El cartell de Carnaval es presenta per demostrar que el Gall entra dins de tots durant la festa


  • Comparteix:

El cartell de Carnaval d'enguany

El cartell de Carnaval d'enguany

El Carnaval ha presentat aquest dimarts a les xarxes socials el cartell de l'edició d'enguany. Lali Camós ha estat la model que el fotògraf Artur Ribera ha retratat seguint la tècnica del xinès Liu Bolin, on el model es confon amb el fons, amb l'ajuda de la maquilladora Anna Puig. L'objectiu, segons la membre de la Comissió de Carnaval Esther Madrona, és mostrar com, per Carnaval, 'el Gall entra dins de tots els santcugatencs' per infondre'ls la festa.

Els detalls sobre l'edició 2018 del Carnaval es faran públics, en roda de premsa, a finals d'aquesta setmana i el cartell és la primera iniciativa per escalfar motors. Madrona ha destacat a Cugat.cat l'elecció de Lali Camós, una model més gran, per representar el fet que tothom està convidat a la festa.

Esther Madrona

És per explicar que el Carnaval és per a tothom. Fa un parell d'anys va sortir un nen, l'any passat una noia jove i ara una dona més gran. Tothom pot participar d'aquesta festa, tingui l'edat que tingui, perquè el Carnaval arriba a tothom.


El Carnaval serà del 8 al 14 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.