Els Diables es plantegen l'objectiu de reformular el correfoc de Festa Major i consolidar l'Encabronada


Temes relacionats

L'infern del correfoc omple els carrers de foc, soroll i petards ( 2/jul/17)

La 3a Encabronada dels Diables posa els fonaments per convertir-se en una referència a Sant Cugat ( 7/mai/17)


  • Comparteix:

El Correfoc de Festa Major es replantejarà aquest any

El Correfoc de Festa Major es replantejarà aquest any

Els Diables volen replantejar el correfoc de Festa Major per adaptar-lo al creixement de la colla i fer-lo més àgil i operatiu. Aquest és un dels objectius de l'entitat de cara al 2018 conjuntament amb la consolidació de l'Encabronada. La diada de bèsties dels Diables, que enguany es farà del 4 al 6 de maig, va estrenar format i el resultat satisfà els responsables, que hi volen aprofundir i col·laborar amb l'Ajuntament per adaptar-la millor a la normativa.

El correfoc de Festa Major es manté inalterable des de fa anys tot i el creixement del nombre de diables que hi participen, que ha passat d'una vintena a més de 80. El president de l'entitat, Èric Ricart, admet que a l'activitat sovint s'organitzaven llargues cues per concentrar la pirotècnia en un sol carro. Això feia que l'activitat s'allargués més del compte i l'entitat vol fer-li una sacsejada, tot i que encara no s'ha decidit com, ha explicat Ricart a Cugat.cat.

Èric Ricart

La colla s'ha multiplicat molt pel que fa a la gent que hi participa i colles convidades. Hem de fer un replantejament. Encara ho estem debatent i no puc dir quina serà la línia, però ho estem replantejant.


L'altra gran activitat de la colla a la ciutat, l'Encabronada, es va renovar l'any passat i el resultat satisfà els Diables, que volen polir el format aquest any. Un dels elements clau, l'espectacle al Parc de Can Vernet, es modificarà lleugerament per intentar adaptar-lo millor a la normativa sobre el foc, que l'any passat va provocar canvis a l'últim moment. Pel que fa a l'organització de l'entitat, els Diables valoren la reorganització que van afrontar l'any passat, amb la divisió entre grups de foc i de tabals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.