El Senglar Cultural de la Floresta s'integra a la comissió de cultura del consell de barri


  • Comparteix:

Logotip de l'entitat

Logotip de l'entitat

La coordinadora d'entitats de la Floresta El Senglar Cultural es reconverteix i s'integra a la comissió de cultura del consell de barri, tot i que mantindrà el nom, NIF propi i el conveni econòmic bilateral amb l'Ajuntament. El desgast d'alguns dels antics membres de l'associació va fer que s'obrís un procés ciutadà per repensar l'estructura però mantenir la feina que fa El Senglar, nascut fa quatre anys. L'entesa amb la nova comissió és màxima i es preveu que el traspàs s'allargui vora un any. L'objectiu del nou Senglar Cultural és mantenir les activitats que ja s'organitzaven i donar un nou impuls a l'entitat.

L'actual comissió de cultura del consell de barri de la Floresta està formada per una vintena de persones, algunes de les quals provenen de l'antiga estructura de El Senglar, i manté també l'organització en subcomissions com ara economia, projectes o magatzem. El nou membre d'aquesta comissió, Joan Rosés, resumeix els motius de la reconversió.

Joan Rosés

El Senglar era un dels pilars més importants a nivell cultural, social i veïnal. Però generava un nivell de feina molt gran i costava que la gent s'impliqués a més nivell. Alguns membres es van anar desgastant però alhora no volien que l'entitat morís.


El Senglar Cultural mantindrà el conveni bilateral amb l'Ajuntament, que seguirà aportant uns 19.000 euros a l'associació, una gran part dels quals es destinen a la Festa Major. Rosés destaca la suma d'esforços entre els antics membres de l'entitat i les persones implicades en el consell de barri, i confirma que l'objectiu és mantenir les activitats en què el Senglar ja estava vinculat i treballar per fer-lo créixer.

Joan Rosés

Som més gent i gent nova, tots amb moltes ganes. Volem que El Senglar vagi a més i ens fa molt contents veure que els antics membres de l'entitat estan satisfets amb el procés.


Una de les novetats que ja té en ment l'entitat és organitzar un cicle de cinema a la fresca a l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.