La tercera i última pel·lícula de la saga 'El corredor del laberinto' arriba avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els cinemes de Sant Cugat estrenen aquest divendres 'El corredor del laberinto: La cura mortal', la tercera i última pel·lícula de la saga protagonitzada per Dylan O'Brien. Cinesa també projectarà la comèdia francesa 'C'est la vie!', nominada a millor pel·lícula europea als Premis Goya. Les propostes cinematogràfiques també passen per Itàlia amb el darrer treball de Luca Guadagnino, 'Call me by your name', que ha aconseguit tres nominacions als Oscar i que es podrà veure a Yelmo. Les sales del centre comercial també ofereixen 'El pasajero', el quart treball del duet format pel director català Jaume Collet-Serra i l'actor Liam Neeson.

ESCOLTA-HO

'El corredor del laberinto: La cura mortal'
En aquesta nova entrega, Thomas (Dylan O'Brien) s'embarca en una missió per trobar la cura per a una malaltia anomenada 'El destello'. El grup de joves s'haurà d'endinsar a la llegendària Última Ciutat, un lloc que pot resultar el laberint més perillós de tots.



'C'est la vie!'
En Max ha organitzat centenars de casaments durant anys i ara prepara una boda de luxe a un castell francès del segle XVII. Ho ha coordinat tot perquè la celebració sigui un èxit: cambrers, orquestra, menú, disc jockey, decoració floral... Tot i això hi ha molts perills i cada moment de felicitat i emoció es pot convertir en un desastre o un caos.



'Call me by your name'
El film és una adaptació de la novel·la homònima d'André Aciman que se situa al nord d'Itàlia el 1983. L'Elio (Timothée Chalamet) és un jove de 17 anys que estiueja amb la seva família en una vila costanera del nord d'Itàlia i que ocupa els seus dies tocant música clàssica, llegint i flirtejant amb la seva amiga Marzia (Esther Garrel). Però la monotonia acaba amb l'arribada del nou ajudant del seu pare, Oliver (Armie Hammer), un captivador investigador americà que treballa en el seu doctorat. En aquest assolellat refugi de bellesa, cultura i harmonia, la literatura, la música i l'amistat materialitzen una passió que s'ha de mantenir oculta. Elio i Oliver descobriran l'embriagadora bellesa del despertar sexual durant un estiu que canviarà les seves vides per sempre.



'El pasajero'
La cinta explica la història de Michael (Liam Neeson), un agent d'assegurances que, com sempre, torna a casa amb tren quan una misteriosa estranya contacta amb ell. Aviat es veu embolicat en una conspiració criminal que amenaça tant la seva vida com la de la resta de passatgers.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.