L'Esbart prepara un espectacle per a Festa Major basat en l'arribada del tren a Sant Cugat


Temes relacionats

Quim Pla substitueix Sandra Casat en la presidència de l'Esbart i manté una línia continuista (14/nov/17)

El millor de l'Esbart puja a l'escenari amb 'Peus Junts' ( 1/jul/17)


  • Comparteix:

L'Esbart treballa en un nou espectacle / Foto: Localpres

L'Esbart treballa en un nou espectacle / Foto: Localpres

L'Esbart Sant Cugat prepara un nou espectacle basat en l'arribada del tren per a la Festa Major. El muntatge tindrà lloc a la plaça de Lluís Millet, davant de l'estació dels FGC, i combinarà dansa, música en directe i la tècnica de 'mapping'. Serà el punt fort d'una temporada en la qual l'Esbart vol ampliar la base social amb més activitats al local i treballar millor els aspectes econòmics de l'entitat.

L'entitat ha viscut els últims mesos un canvi a la presidència. Quim Pla encapçala una nova junta continuista, formada per membres de l'anterior, i que vol aconseguir animar més persones, especialment pares i mares, a acostar-se al local social. Per al 2018, també s'ha marcat com a objectiu treballar per ajustar millor l'economia de l'entitat, com ha explicat Pla a Cugat.cat.

Quim Pla

Tanquem l'any a zero, però durant l'any tenim certs patiments per poder fer front a tota la despesa ordinària. És un tema de 'timings' i no tant de quantitat de diners, sinó de tenir-los quan els necessitem.


L'Esbart vol, especialment, ampliar la participació a les activitats dels pares dels infants de l'escola i per això vol organitzar activitats complementàries per animar-los a sumar-se a l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.