L'Escola de Música Tradicional vol potenciar la creació de bandes amb alumnes de l'entitat


  • Comparteix:

Els Punts de Trobada continuaran sent fort de l'entitat / Foto: Xarxa de Punts de Trobada

Els Punts de Trobada continuaran sent fort de l'entitat / Foto: Xarxa de Punts de Trobada

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat vol incentivar la creació de nous grups musicals sorgits d'alumnes de l'entitat. La primera experiència, Els Vermuts de Xandri, convenç l'entitat, que ja està gestant dues formacions més. L'EMTSC es planteja també com a reptes enguany fer-se més visible a la ciutat i anhela un espai propi en un futur llunyà per consolidar el creixement del projecte.

La coordinadora de l'entitat, Júlia Solé, ha explicat a Cugat.cat que, a diferència de la resta d'entitats de cultura popular, es troba ara mateix a mig curs i que les prioritats d'enguany han estat consolidar els Punts de Trobada, amb l'adhesió a la Xarxa de Punts de Trobada de Catalunya, i els diversos grups de l'escola. Segons Solé, generar nous conjunts musicals sorgits d'alumnes demostra la bona salut de l'entitat.

Júlia Solé

S'està gestant un altre grupet i això és senyal de bona salut i que hi ha gent que surt motivada i té ganes de tirar endavant.


Solé ha explicat que l'objectiu a llarg termini seria un local propi, que els permetria gestionar els seus horaris amb llibertat, emmagatzemar material i preparar els espais al seu gust.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.