'Priscilla, Reina del Desierto' arriba a Sant Cugat en el seu comiat dels escenaris catalans


  • Comparteix:

Un moment del musical / Foto: Clap Media

Un moment del musical / Foto: Clap Media

El musical 'Priscilla, Reina del Desierto' arriba avui al Teatre-Auditori en les seves últimes funcions a Catalunya. L'espectacle continua la gira que l'ha portat fins ara a 26 ciutats, on 600.000 espectadors han assistit a les representacions. La versió espanyola de l'original estrenat a Austràlia al 2006 recull el repertori de l'adaptació americana i durant l'espectacle sonen temes icònics d'artistes pop com Madonna, Pet Shop Boys i els Village People. La funció d'aquest dijous comença a les nou del vespre i es podrà tornar a veure en doble sessió divendres, dissabte i diumenge. Les entrades oscil·len des dels 49 als 55 euros.

El muntatge aprofita la posada en escena amb la qual es va estrenar a Londres, amb més de 500 vestits, 200 tocats i perruques, 150 parells de sabates, 23 canvis escenogràfics i un autobús robotitzat que dóna nom al musical. Tot plegat servirà per explicar l'aventura de tres 'drag queens' que creuen el desert australià per trobar-se amb el fill i la dona d'un ells.

El director de l'equipament municipal, Pep Tugues, ha explicat que fins ara s'han venut 4.000 entrades i ha animat als santcugatencs a acostar-se a alguna de les set sessions.

Pep Tugues

Està acabant la gira, queden tres teatres. No deixa ningú indiferent, són dues hores i mitja de festa total.


Les entrades es poden adquirir de la manera habitual, a través del web de l'equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.